Miksi Reztart

1

Reztart on sinulle ja perheellesi

Reztart sopii kaikille, joilla on päiviä, jolloin energiatasot ovat alhaalla, mutta elämä ei hellitä. Se on helppo tapa saada ravitsevaa ruokaa, jotta saat enemmän aikaan ja pysyt terveenä.

Tutustu tuotteisiin

2

Älykästä ruokaa

Reztart on kuitu- ja proteiinipitoista terveysvaikutteista ravintoa pirtelöjauheiden ja patukoiden muodossa.

Reztartin kehittivät lääkärit tavoitteenaan löytää ratkaisu ongelmaan, jonka kaikki kohtaamme päivittäin: miten saada kaikki tarvittavat ravintoaineet sekä vähentää väsymystä ja terveysongelmia.

Erimakuiset pirtelöjauheet ja patukat sisältävät runsaasti tarpeellisia ravintoaineita, ja niiden glykemiakuorma on pieni.

Tutustu tuotteisiin

3

Saat aikaan enemmän!

Reztart välipalana saa vatsan tuntumaan täydeltä pidempään ja pitää energiatason vakaana, sillä siinä on runsaasti proteiinia ja kuitua.

Reztartin nauttiminen 30 minuuttia ennen ateriaa auttaa vähentämään ylensyöntiä ja ruoan jälkeistä väsymystä, sillä se pitää verensokeritason vakaampana, ja sen glykemiakuorma on pieni.

Reztart FIT auttaa sinua ylläpitämään tai saavuttamaan terveellisen painon, sillä siinä on runsaasti kuitua, ja sen glykemiakuorma on pieni. Näin se auttaa vähentämään ylensyöntiä ja välttämään mielihaluja.

Tutustu tuotteisiin

4

Luonnollista

Reztart on oikeaa ruokaa. Reztart-pirtelöjauheet ja -patukat ovat kuitu- ja proteiinipitoisia ja sisältävät runsaasti korkealaatuisia ainesosia.

Kaikki Reztart-patukat ja -juomat sisältävät 15 g NGC™:tä, lääkärien kehittämää ravintoseosta. Seos sisältää ruusunmarjaa, omenaa, hernettä, sokerijuurikkaan kuitua, heraa sekä erityisiä Omega-3- ja Omega-6-rasvahappoja sisältäviä vapaan kanan munia.

Tutustu tuotteisiin

5

Runsaasti proteiinia

Proteiinia tarvitaan lähes kaikkiin kehon prosesseihin. Se on välttämätöntä kasvulle, solujen uudistumiselle ja immuunijärjestelmän vahvistamiselle. Yksi Reztart-patukka tai -pirtelöjauhe sisältää suunnilleen saman määrän proteiinia kuin lasi maitoa tai kananmuna.

Tutustu tuotteisiin

6

Runsaasti kuitua

Kuitu on välttämätöntä ruoansulatuksen toiminnan kannalta. Se auttaa myös ylläpitämään kylläisyyden tunnetta pidempään ja hidastaa glukoosin imeytymistä. Tämä auttaa välttämään verensokerin huiput ja säilyttämään normaalin painon.

Yksi Reztart-juoma sisältää yhtä paljon kuitua kuin 200 g ituja tai 100 g parsakaalia.

Yksi Reztart-patukka sisältää enemmän kuitua kuin 200 g greippiä tai 100 g porkkanoita.

Tutustu tuotteisiin

7

Reztart on oikeaa ruokaa

Reztart sisältää oikeaa ruokaa, joka on peräisin aidosta luonnosta. Sen ainesosien yhdistetty positiivinen vaikutus on tieteellisesti todistettu.

Reztart ei ole taas yksi uusi Tukholman ruokavalio, proteiinijauhe, utopistinen ihmelääke tai energiajuoma. Se ei myöskään ole trendikäs ei-sisällä-mitään-tuote, jossa kuitenkin on salaperäisiä, piilotettuja lisäaineita.

Tutustu tuotteisiin

8

Helppo käyttää

Patukat ovat valmiita syötäviksi. Juoma valmistuu 15 sekunnissa.

Tutustu tuotteisiin

Tarvitsetko Reztartia?

Uutiskirjeen tilaajat saavat 20 % alennuksen Reztart-tuotteiden ensimmäisestä ostosta, sekä ilmaisen toimituksen. Lähetämme alennuskoodin uutiskirjeen tilaamisen jälkeen.

Liity mukaan ja ole ensimmäinen, joka saa tietää Reztart-ravintoterapeuttien Anni Laasin ja Maarja Lemberin terveysneuvonnasta, alennuksista, kampanjoista ja uusista tuotteista.