Tiede ja tutkimukset

Reztartin tuotteissa kohtaavat kirjaimellisesti tiede ja luonto.

Reztart syntyi, kun ryhmä ruotsalaisia lääkäreitä halusi löytää ratkaisun ongelmaan, jonka me kaikki kohtaamme päivittäin: miten saada kaikki tarvittavat ravintoaineet sekä vähentää väärästä ravinnosta johtuvaa energian puutetta, väsymystä ja terveysongelmia.

Kaikki Reztartin patukat ja pirtelöjauheet sisältävät 15 grammaa NGCTM (Nutritional Glycaemic Control) -terveysseosta. NGCTM-terveysseos sisältää runsaasti kaikkia niitä ravintoaineita, joita tarvitaan joka päivä. Ne ovat tiivistetyssä muodossa suoraan luonnosta: omenaa, ruusunmarjaa, sokerijuurikkaan kuitua, hernettä, erityisiä Omega-3- ja Omega-6-rasvahappoja sisältäviä kananmunia sekä heraproteiinia.

Reztart-tuotteiden vaikutus on tieteellisesti todistettu.

Olemme jo ennen vuotta 2000 tehneet yhteistyötä kansainvälisten tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa useiden kliinisten tutkimusten, testien ja tuotekehityksen parissa. Olemme suorittaneet yli 20 testiä ja tutkimusta, muun muassa 3 kliinistä tutkimusta, jotka on julkaistu kansainvälisissä julkaisuissa.

Keskeiset NGCTM-tuotteille tehdyt tutkimukset käsittelevät seuraavia alueita:

  • glykemiakuorma ja sen vaikutus ihmisen elimistölle (terveet vapaaehtoiset, liikalihavat ja diabeetikot);
  • tuotteiden vaikutus kehon painoon, painonpudotus NGCTM-tuotteilla ja liikalihavuus (johon voi liittyä tai olla liittymättä muita sairauksia);
  • metabolinen oireyhtymä ja glykeeminen kontrolli (diagnosoitu II-tyypin diabetes ja raskausdiabeteksesta kärsivät potilaat).

Yleiskatsaus tutkimuksista.

Linkit julkaistuihin kliinisiin tutkimuksiin:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26441829/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29067233/
http://pubs.sciepub.com/jfnr/6/9/7/index.html

Lisätiedot: info@indevex.com