MILLOIN?

17146

Kiireinen aamu?

Kun ei ole aikaa oikeaan aamiaiseen, tartu Reztartiin ja jaa sellainen myös perheellesi.
17148

Liikkeellä

Reztart on ravitseva välipala niihin hetkiin, kun sinun on oltava liikkeellä. Autossa tai junassa, syöksyessäsi kokouksesta toiseen keskellä päivää, ennen tai jälkeen treenin. Pidä Reztart-patukka mukana laukussa, ja energiatasosi palautuvat välittömästi.
17151

Töissä

Jos haluat välttää aterian jälkeistä väsymystä, ota Reztart ennen lounasta – se vakauttaa verensokerisi ja estää kaikille tuttua iltapäiväväsymystä. Nappaa patukka tai pirtelöjauhe milloin tahansa päivän mittaan, kun tunnet energiasi olevan vähissä. Saat enemmän aikaan ja olet tuottavampi.
17153

Koulussa

Pakkaa Reztart-patukka lapsesi koulureppuun, ja hänellä on ravitseva välipala saatavilla koulupäivän aikana. Tieteellinen tutkimus on osoittanut, että lapsilla, jotka nauttivat Reztart-patukoita tai -juomia koulupäivän aikana, on parempi keskittymiskyky ja akateeminen suorituskyky (Steen, S., 2003, Lundin yliopisto).
17155

Ennen tai jälkeen treenin

Reztart on ihanteellinen välipala ennen treeniä, koska sen sisältämät hiilihydraatit varmistavat riittävän energiatason huippusuorituskyvyn saavuttamiseksi. Proteiinirikas Reztart on mainio myös treenin jälkeen, koska se auttaa vähentämään lihaksille aiheutuvia mikrovammoja, palauttaa lihakset luonnolliseen tilaansa ja varmistaa siten nopeamman palautumisen.
17157

Terveellinen paino

Reztart sisältää runsaasti kuitua. Kuidulla on keskeinen merkitys terveellisen painon ylläpitämisessä, koska se varmistaa pitkäaikaisen kylläisyyden tunteen ja hidastaa glukoosin imeytymistä, mikä auttaa välttämään verensokerin huiput.
17159

Makeanhimo?

Ota Reztart makeanhimon hillitsemiseen. Se on yhtä maukas kuin macaron, mutta sisältää runsaasti korkealaatuisia ravintoaineita.
17161

Ennen ateriaa

Päivä oli pitkä, tulit juuri kotiin ja olet aivan poikki? Ota Reztart, niin vältät napostelun ennen kuin ateria on valmis ja ylensyömisen aterian aikana.
17163

Yöllä

Jos olet nälkäinen ennen nukkumaanmenoa, älä tyhjennä jääkaappia, vaan ota Reztart. Se ravitsee kehoasi arvokkailla proteiineilla, jotka ovat välttämättömiä solujen uusiutumisprosessille.
17165

Työmatkalla

On paljon helpompaa syödä terveellisesti arkirutiinien keskellä kuin silloin, kun olet poissa kotoa. Ota Reztart-patukoita ja -pirtelöjauheita mukaasi (työ)matkoille varmistaaksesi, että ravitseva välipala on heti saatavilla kiireisimpinäkin hetkinä.

Tarvitsetko Reztartia?

Uutiskirjeen tilaajat saavat 20 % alennuksen Reztart-tuotteiden ensimmäisestä ostosta, sekä ilmaisen toimituksen. Lähetämme alennuskoodin uutiskirjeen tilaamisen jälkeen.

Liity mukaan ja ole ensimmäinen, joka saa tietää Reztart-ravintoterapeuttien Anni Laasin ja Maarja Lemberin terveysneuvonnasta, alennuksista, kampanjoista ja uusista tuotteista.