Reztart – mukana perheemme jokapäiväisessä elämässä

Reztart-patukat ja -proteiinijuomat ovat perheemme mukana joka päivä.

Matkustan työni puolesta usein Suomeen ja Ruotsiin ja tiedän kokemuksesta, että terveellistä ruokaa ei aina ole saatavilla. Ei myöskään tarpeeksi aikaa, että ehtisi käydä hyvissä ruokapaikoissa.

Kiireisen elämänrytmin ja monesti liian varhaisten lähtöjen vuoksi minulta jäävät aamusyömiset usein väliin. Ja koska minusta tietysti on ihanaa nukkua, yritän puoliunissani vain hörpätä sitruunavettä ja kupillisen kahvia.

Jotta jaksaisin iltaan asti, olen löytänyt REZTART-patukat, jotka ovat maultaan puhtaita ja antavat tarvittavaa energiaa. Ennen kuin lähden ovesta ulos, varmistan, että taskussa on patukoita. Koska perheessäni on muitakin makean ystäviä, oman suosikkinsa Reztartin valikoimista ovat löytäneet niin poika, tytär kuin aviopuolisokin. Keittiön hyllyllä on aina auki laatikoita, joista jokainen nappaa mukaansa patukan ennen kouluun tai töihin lähtöään.

Perheemme ruokavalio on ollut terveellinen jo vuosia. Ruokapöydässämme ei näy karkkeja, keksejä eikä mehuja.

Koska omasta puutarhasta ei saa hedelmiä ympäri vuoden, REZTART on perheemme todellinen uusi makea ystävä.

Patukoiden lisäksi mukavaa vaihtelua veden juomiselle tuovat Reztart-proteiinijuomat. Olen pari vuotta sitten aloittanut juoksuharrastuksen, eikä kilometritavoite täyty ilman energiavarastoja. Tähän oiva apu on suosikkini suklaapirtelö.

Terveellisyys koostuu terveellisistä tavoista, joista muodostuu elämäntapa.

Mikä onni, että hyvästä makeasta ei tarvitse luopua, onhan meillä REZTART.

Tarvitsetko Reztartia?

Uutiskirjeen tilaajat saavat 20 % alennuksen Reztart-tuotteiden ensimmäisestä ostosta, sekä ilmaisen toimituksen. Lähetämme alennuskoodin uutiskirjeen tilaamisen jälkeen.

Liity mukaan ja ole ensimmäinen, joka saa tietää Reztart-ravintoterapeuttien Anni Laasin ja Maarja Lemberin terveysneuvonnasta, alennuksista, kampanjoista ja uusista tuotteista.