Tasapaino

Olen luonnostani sellainen, että etsin kaikessa tasapainoa enkä mene äärimmäisyyksiin. Niin etsin myös elämäntyylissä ja ravitsemuksessa sitä vaikeasti saavutettavaa kultaista keskitietä, jossa ei ole sijaa erilaisille ruokavalioille eikä extreme-urheilulajeille ja jossa huomioni ja aikani jakautuu niin perheelleni, itselleni kuin käännös- ja koulutusyritykselleni.

Haluaisin valmistaa monta kertaa päivässä terveellistä ruokaa, levätä riittävästi ja treenata, mutta valitsemani elämäntavan mukaisesti se ei useinkaan ole mahdollista. Siksi surautan itselleni usein aamiaiseksi mukaan otettavan ravitsevan pirtelön, johon olen lisännyt Reztart-pirtelöjauheen (välillä sekoitan sen vain veteen – 15 sekuntia ja herkullinen juoma on valmis). Illalla kotimatkalla koulutuksesta, kun kaikki energia on kulunut, minulla on varuiksi Reztart-patukka ja pähkinöitä.

Talvisin ja keväisin minua tahtoo vaivata energian puute, ja jo aiemmin olen kokeillut paljon erilaisia niksejä päästäkseni pimeän ajan yli. Yleisesti ottaen elämäntapani on mielestäni kohtuullisen terveellinen. Reztartin kohdalla pidän erityisesti siitä, kuinka vähän aikaa ja vaivaa tarvitaan terveempänä pysymiseen, täysipainoiseen syömiseen ja parempaan jaksamiseen. Se ei ole mikään ihmejuoma, vaan aitoa, puhdasta ruokaa, jota kehoni tarvitsee ja joka pitää verensokeritasoni vakaana. Vaikka patukat maistuvat ja näyttävät syntisen herkullisilta, ne ovat täynnä laadukkaita luonnollisia ravintoaineita (marjoja, hedelmiä, herneitä, kuitua, kananmunaa).

Odotan vesi kielellä, että Reztartilta ilmestyisi uusia mielenkiintoisia makuja!

Tarvitsetko Reztartia?

Uutiskirjeen tilaajat saavat 20 % alennuksen Reztart-tuotteiden ensimmäisestä ostosta, sekä ilmaisen toimituksen. Lähetämme alennuskoodin uutiskirjeen tilaamisen jälkeen.

Liity mukaan ja ole ensimmäinen, joka saa tietää Reztart-ravintoterapeuttien Anni Laasin ja Maarja Lemberin terveysneuvonnasta, alennuksista, kampanjoista ja uusista tuotteista.